Kalvebod Fælled Skole
Madskolen SMAG

Madskolen på Kalvebod Fælled Skole er et produktionskøkken, der skal være en integreret del af hverdagen og skolens sundhedsprofil. Der vil blive fremstillet mad med fokus på maddannelse, sundhed og økologi. Målet er at gøre eleverne nysgerrige og modige på at smage nye råvare, samt sunde kostvaner. Madskolen skal understøtte elevernes lyst og madglæde og lære dem de vaner, der skal til for at kunne træffe sunde valg. og ikke mindst give eleverne energi til skoledagen.

Kultur og fællesskab

Vi vil på Kalvebod Fælled Skole stræbe mod en madskole, hvor der skabes et fællesskab om maden. Det er her alle mødes, med en god og hyggelig stemning omkring spisningen. Eleverne vil opleve en genkendelighed, hvor man som derhjemme også holder bordstik, smager på maden og snakker om hvad man spiser, her på skolen. Hele klassen spiser sammen også dem med madpakker hjemmefra. Lærer og pædagoger spiser sammen med eleverne som et led i arbejdet med deres maddannelse og det at skabe en god måltidskultur.



Hver fredag vil vi præsentere menu til næste uge

Uge 17

Mandag:
Påskeferie

*

Tirsdag: (vegetar)
Blomkåls suppe med ristede svampe
Gulerodsboller

*

Onsdag: (kød)
BBQ marineret kylling med grillede grønt og bagekartoffel
Cools Law salat
(vegetaren) Grillede auberginer

*

Torsdag: (Fisk)
Æg nudler med rejer, stegte æg og grønsager
(Vegetaren) æg nudler med stegte grønsager

*

Fredag:
Æggesalat med nybagt rugbrød, grønt og topping



Velbekomme fra Team SMAG.




Uge 15

Mandag: (vegetar)

Tomat suppe med parmesan og ramsløg
Græskarkerne boller

*

Tirsdag: (Kød)
Tarteletter med hønsekød, asparges og urter
Dagens salat
KFS Vegetar tarteletter

*

Onsdag: (Vegetar)
Stegteris med svampe, blomkål, gulerødder, porre, og urter

*

Torsdag: (Fisk)
Fiskedeller med remulade, citron og rugbrød.
Jullien af rødbede og gulerødder
Grønsagsdeller med rugbrød og remulade

*

Fredag:
(Påskeferie) Fredags sandwich med kylling og karry
Grøntsags sandwich med karrycreme

Velbekomme fra Team SMAG.